Euroopan suurimman seurajoukkuejalkapallokilpailun lohkovaihe on saatu päätökseen. Miljoonat katsojat pääsivät nauttimaan Euroopan parhaiden pelaajien esityksistä koko syksyn ajan, mutta mikä on puolivälin tuomio ja joulutodistusten arvosana? Mitä meille lajin seuraajille, jopa intohimoisille sellaisille, jäi kuluneesta UCL-syksystä käteen? Katsotaanpa sitä lohko kerrallaan.
A-lohko
Lohkon joukkueisiin kuuluivat kesän aikana rajusti uudistunut PSG, Etelä-Amerikkalaiseen osaamiseen luottanut Porto, perinteinen ja pitkän historian omaava Dynamo Kiova sekä kroatialainen Zynamo Zagreb. Ennakkoon oli toki arveltavissa, että PSG ja Porto voisivat olla ne vahvimmat ehdokkaat jatkoon, kuten kävikin. Yllättävää tosin oli, että PSGn voitto ratkesi vasta viimeisessä ottelussa, tai ehkä Porto vain pelasi sitten yli odotusten. PSG oli yllättävän paljon Zlatanin varassa, vaikka joukkueen hyökkäysessä oli kuitenkin variaatiota tuomassa myös Lavezzi, Menez, Nene, Gameiro ja Hoarau. Hulkin menetys ei lopulta sitten näyttänytkään merkitsevän kovin paljoa Portolle, koska akseli Martinez-Rodriquez toimi hyökkäyspäässä hyvin.
Kiovan Dynamolta olisin odottanut hieman enemmän, mutta olivathan PSG ja Porto kuitenkin luokkaa kovempia vastustajia. Zagreb oli mukana vähän väärässä sarjassa, kuten viime kaudellakin.
B-Lohko
B-Lohko meni lopulta myös aikalailla ennakkokäsikirjoituksen mukaan. Schalke voitti, Arsenal toinen, Kreikan ylpeys Olympiakos kolmas ja Montpellier neljäs. Lohkon yllättävin asia oli ehkä Arsenalin lopulta aika tiukille mennyt jatkopaikka. Schalken suhteellisen leveä ja nuori materiaali yhdessä maailmanluokan hyökkääjä Huntelaarin kanssa selvitti lohkon ilman suurempia vaivoja ja haki hienon vierasvoiton Lontoosta. Arsenal yrittää vuodesta toiseen pelata iloista ja hyökkäävää, melkoisen epäenglantilaista, jalkapalloa, mutta materiaalin rajallisuus tuntuu tulevan vastaan liian usein. Espanjalaiset Arteta ja Cazorla toivat joukkueeseen sitä pallotaituruutta ja kontrollia, mutta se ei yksistään taida riittää. Podolski ja Giroud pelasivat pirteästi hyökkäyksessä.
Olympiakos on jo vuosia kuulunut UCL-vakiokävijöihin ja on aina ollut vaarallinen vastustaja kotonaan, kuten kävi nytkin. Lopulta jatkopaikka jäi hyvin pienestä kiinni, mutta jäädään seuraamaan, kuinka joukkue jatkaa pelejään Eurooppa liigassa. Montpelierin osaksi jäi se kiusaajan rooli paljolti sen takia, että se menetti kesällä parhaan ja tärkeimmän pelaajan, Olivier Giroud'n, juurikin Arsenaliin.
C-Lohko
C-lohko oli oikeastaan ensimmäinen, jossa pääsin näkemään jonkinasteisia yllätyksiä. Sellaiseksi on ehdottomasti ennakkpohdintojeni pohjalta laskettava Malagan voitto. Ennakkoon ajattelin, että joukkue voisi taistella Zenitin kanssa siitä toisesta jatkopaikasta, mutta joukkue yllätti positiivisesti. Varsinkin nuori Isco, uuteen vireeseen päässyt Joaquin ja Eliseu jäivät pelaajista mieleen. Milanin jatkopaikka ei ollut yllätys joukkueen heikentymisestä huolimatta, kun tarkastellaan lohkon muita joukueita. Kovin vakuuttavasti se jatkopaikka ei lopulta tullut, mutta joukkue osoitti sitä suuren joukkueen rutiinia.
Zenitin alkuotteluiden taaperrus yllätti, mutta perehdyttyäni asiaan tarkemmin(Urheilulehden artikkeli seurasta) pääsin paremmin perille joukkueen tilasta. Venäläiseen tyyliin taustalla oli ristiriitoja, mm. joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuulun Igor Denisov oli hyllytettynä erimielisyyksien takia jossain vaiheessa. Myöskin isolla rahalla kesällä tullut Hulk on tarvinnut enemmän aikaa sopeutumiseen, kun ennakkoon olisi voitu arvioida. Venäjällä asiat ovat vaan niin eri tavalla kuin esim. Etelä-Euroopassa. Anderlecht jäi viimeiseksi, mutta osoitti pirteitä otteita, eikä ollut kellekään lopulta helppo vastus. Joukkue ansaitsi ehdottomasti paikkansa tämän vuoden lohkovaiheessa.
D-Lohko
Ennakkoon se kuolemanlohko, josta itse lohkoarvontatuloksen nähtyäni ajattelin Realin menevän voittajana jatkoon ja Cityn kakkosena Ajaxin jäädessä jumboksi. Kuinka väärässä olinkaan lopulta! Viime kauden Dortmundin esitykset eivät kauheasti luvanneet, mutta nuori joukkue oli selvästi kasvanut. Götze, Reus, Lewandowski ja Kuba pyörittivät hyökkäystä mallikkaasti ja puolustus piti erinomaisesti. Jürgen Klopp sai ehdottomasti joukkueensa pelaamaan omilla vahvuuksillaan ja siitä tuomisina lohkovoitto ja pisteet Realiltakin 4-1, todellinen huippusuoritus! Real Madrid yski syksyllä kauttaaltaan enemmän kuin olisi voinut ennakoida. Oli yllättävää nähdä, että muutaman avauskokoonpanon pelaajan poissaolo sai joukkueen pelin noinkin pahasti sekaisin. Ronaldo vaelteli myöskin välillä aivan varjojen mailla,vaikka lopulta tekikin 6 maalia.
Ajaxin pirteät otteet olivat positiivinen yllätys. Moisanderin 2 hienoa maalia ja Frank De Boerin rohkea hollantilainen pelityyli miellyttivät silmää, vaikka lopputulos ei aina joukkueelle suosiollinen ollutkaan. Keskikentän dynamo Eriksenistä tulemme vielä kuulemaan! Manchester City taas jäi toisena vuonna peräkkäin alkulohkoon ja tällä kertaa se olikin lohkonsa heikoin joukkue. Flegmaattista ja haluttoman näköistä peliä, vaikka tuolla materiaalilla pitäisi pystyä paljon parempaan! Toisaalta lauma isoja nimiä ei aina tarkoita sitä, että homma toimisi.
E-Lohko
Näin jälkikäteen ajateltuna todellakin se kiinnostavin lohko tänä syksynä. Ennakkoon toki ajattelin, että Chelsea ja Juventus marssivat jatkoon suhteellisen vaivattomasti, mutta Shakhtarin piristyminen viime vuodesta sotki ennakkosuunnitelmat täysin. Juventus on palannut Euroopan huipulle iloisella ja tehokkaalla pelillä, Antonio Conte on lanseerannut piristävän erilaisen 3-5-2 pelityylin, jota oli ilo katsella käytännössä. Shakhtarin sekoitus Etelä-Amerikkalaista ja Itä-Eurooppalaista osaamista oli myös mielenkiintoinen kombinaatio. Vähän ikävä jälkimaku toki siitä Adrianon maalista Tanskassa toki jäi.
Chelsea teki todella kyseenalaista historiaa jäämällä ensimmäisenä hallitsevana mestarina alkulohkoon. Tosin täysin aiheesta, koska ei noilla esityksillä jatkopaikkaa ansainnutkaan. Shakhtar vielä piti joukkueen toiveita elossa käytännössä lahjoittamalla Chelsealle voiton The Bridgellä. Di Matteon taktinen kyvyttömyys tuli myös karulla tavalla esiin Torinon vierailulla, kun Juventus murskasi 0-0 peliä hakeneen Chelsean. Toki varsinkin Oscar osoitti muutaman kerran syksyn aikana osaavansa pelata ja Hazardiltakin nähtiin yrittelijäisyyttä, mutta ei riittävästi kuitenkaan. Tanskalaisen Nordsjällandin osaksi jäi pisteautomaatin osa ennakkokaavailujen mukaisesti.
F-Lohko
Hyvin kaksijakoinen lohko ennakolta ajateltuna. Bayernin ja Valencian odotettiin menevän jatkoon, kuten kävikin, mutta Lille kärsi odotettua enemmän lopulta Hazardin menetyksestä ja jäi jumboksi. BATEn voitto kotona Bayernista kuuluu ehdottomasti syksyn suurimpien yllätysten joukkoon. Bayernin laaja ja rutinoitunut miehistö väänsi lopulta alkukankeudesta huolimatta lohkovoiton. Gomezin sivussa olo alkukaudesta ei näyttänyt vaikuttavan Bundesliigassa, mutta pieniä vaikeuksia oli eurokentillä, joista joukkue kuitenkin selvisi. Valencia otti odotetusti jatkopaikan, suurimmassa osassa olivat hyökkäyspään ratkaisijat Soldado ja Jonas.
BATE oli mukana toista vuotta peräkkäin ja jysäytti tosiaan paukun voittamalla Bayernin kotonaan, mutta lopulta se ei riittänyt kuin kolmanteen sijaan. Lillen otteet paranivat loppua kohti, mutta se ei riittänyt nostamaan joukkuetta jumbopaikalta, yritys ja halu oli ajoittain kova, mutta taitotaso ei lopulta riittänyt.
G-Lohko
Ennakolta yksi selvimmistä lohkoista, joka onnistui kuitenkin yllättämään, Celticin muodossa. Barcelonan lohkovoittoa tuskin kukaan ennakolta epäili ja se tulikin, mutta vaivaa se monessa ottelussa tuotti. Spartakia ja Celticiä vastaan oli alussa vaikeuksia, mutta mestarin otteella joukkue väänsi otteluista voitot. Celticin otteet yllättivät positiivisesti, yhdessä ottelussa jopa kauhistuttivat. Ennakkoon ajattelin Barcelonan voittavan lohkon ja Benfican olevan kakkonen, mutta Celtic onnistui hyvin hyydyttämään Etelä-Eurooppalaisten pelin ottaen jopa yllätysvoiton Barcasta kotonaan. Hieno suoritus ja täysin ansaittu jatkopaikka.
Benfica ei saanut samaa draivia päälle kuin viime kaudella, jolloin se voitti lohkonsa pudottaen ManUn jatkosta yhdessä Baselin kanssa. Jatkomahdollisuudet olivat olemassa vielä viimeisessäkin pelissä Barcaa vastaan, mutta kun ei niin ei. Celticin yllättävät 3 pistettä Barcalta heilauttivat lopulta lohkon voimasuhteita ratkaisevasti. Venäläisillä ei lopulta tänä syksynä sujunut, kun Spartak jäi myös varsin heikoilla otteilla ulos jatkopeleistä.
H-Lohko
Ennakolta se toinen selvä lohko voittajan osalta. ManUn odotettiin viisastuneen viime syksystä ja hoitavan lohkon, kuten kävikin, vaikka 2 viimeistä ottelua hävisikin, suurilta osin parhaiden pelaajien lepuutuksen ansioista. Joukkue osoitti suuruutensa nousemalla mm. Bragaa vastaan 2 maalin takaa voittoon, joten kyseessä on varmasti yksi välieräsuosikeista keväällä, jos avainpelaajat pysyvät terveenä ja Van Persie-Rooney parin vire pysyy yllä. Toinen jatkopaikka meni Turkkiin Galatasaraylle, joka pienen tauon jälkeen palasi jälleen mukaan lohkovaiheeseen. Joukkue esitti hyviä otteita jo alussa mm. ManUn vieraana ja ansaitsi ehdottomasti jatkopaikkansa, vaikka se tiukille lopulta menikin. Huomionarvoista on, että joukkueen hyökkääjä Burak Yilmaz on maalipörssin kärjessä tässä vaiheessa.
Cluj näytti olevan menossa jatkoon vielä lohkovaiheen puolessa välissä, mutta tahti hyytyi loppua kohden. Keskinäiset ottelut Galatasarayta vastaan osoittautuivat lopulta ratkaiseviksi, mutta joukkue jatkaa kuitenkin vielä Eurooppa liigassa. Bragalla oli myös omat mahdollisuutensa, kuten vieraissa ManUa vastaan ollut 2 maalin johto osoitti, mutta joukkue ei tällä kertaa niitä pystynyt käyttämään. Ensi vuonna uusi yritys.
Kommentoidaanpa nyt bloggaajan mieliksi. Plussaa sulle siitä, ettet jatkanut naurettavaa Chelsean mollaamista, johon kaikki ovat kyllästyneet. Voisit kuitenkin siitä huolimatta vähän enemmän pistää kesustelunherättäjiä sekaan. Nyt teksti jää vähän turhankin analyyttisen harmaaksi, eikä siinä ole oikein mitään mihin tarttua.
VastaaPoistaHyvä pointti, mutta jos väritän tekstiä liikaa, niin saan fanipojittelu-kommentteja, jotka johtavat loputtomaan juupas-eipäs väittelyyn. Otetaan asia kuitenkin harkintaan ja muutenkin kehitysideat ovat aina tervetulleita.
PoistaHerran kiitos, ettet kirjoittanut Parsa-fanipoikatekstiä artikkeliin...
VastaaPoistaNo, muu teksti oli hyvää luettavaa, mutta esim. "kuolemanlohkoa" olisi voinut käsitellä tarkemmin.
UCL-otteluraportteja olisi hyvä saada, kun UCL jatkuu vuoden puolella.
Millä tavalla tarkemmin haluaisit D-lohkoa käsitellä? Pohtia syitä Cityn surkeaan menestykseen ja/tai Realin yskähtelevään peliin? Ehkä Dortmundin yllättävänkin hyvään syksyyn?
PoistaJahka Nyonissa arvotaan nuo tulevat otteluparit, niin eiköhän niistä ainakin jonkinlaiset ennakot tule, joihin lukijat voivat sitten tarttua ja saadaan kunnon väännöt aikaan.
D-lohko oli ainoa lohko, jossa minkään joukkueen meneminen jatkoon oli kiven alla, ja siitä olisi voinut kirjoittaa hieman lisää.
VastaaPoistaKuten sanoit, Manchester Cityn hyytymisen syitä olisi voinut pohtia, tietysti Realin surkeaa alkukautta ja huonoa virettä Dortmund-otteluissa.
Lisätään vielä, että Oscaria käy sääliksi, on huippuvireessä mutta joukkue ei pääse jatkoon...
Sitä olisikin todellinen nero ja varmaan Cityn seuraava valmentaja, jos osaisi tuohon hyytymiseen heti suoran syyn ja selityksen antaa...Yhtenä syynä voisi pitää pelinrakentelusta vastaavien Silvan ja Nasrin tason rajun pudotuksen. Toisaalta Mancini tykkäsi lähteä moneen peliin yhdellä kärjellä, vaikka ehdottomasti kahta olisi ollut syytä käyttää. Varsinkin Aguero ja Tevez ovat myös rakentamisessa sen luokan pelaajia, että enemmän peliaikaa olisi ollut syytä antaa. Ja tietenkin fyysinen ja voimakas Dzeko...Nyt mentiin enimmäkseen sumputtamalla keskikenttää ja peluuttamalla usein mm. Nasria ja Silvaa laidoilla!
VastaaPoistaJürgen Klopp on saanut ajettua Dortmundille sisään todella hyvän ja toimivan pelitavan. Peli perustuu enemmän nopeisiin vastahyökkäyksiin ja kääntöihin, mutta puolustaminen ei silti ole mitään sumputtamista, vaan varsin aktiivista. Laitapakit ovat erinomaisia hyökkäyssuuntaan lähdettäessä ja sekä Götze ja Reus tuovat yllättävyyttä. Kuba on nopea laidallaan ja pystyy hyvin haastamaan, Lewandowski taas on kliininen ja voimakas viimeistelijä. Dortmundin pelitaktiikka maksimoi joukkueen pelaajien ominaisuudet lähes maksimaalisesti aivan kuten esim Barcan kohdalla tapahtuu myös.
Montaa lupaavaa Chelsean pelaajaa käy sääliksi. Liian monen lupaavan pelaajan ura on Abramovitchin aikana kääntynyt syöksykierteeseen Chelseassa, kuten nyt nähdään Oscarin ja osin Hazardinkin kohdalla. Sama on tapahtunut myös liian monen ison tähden kohdalla, lista on pitkä: Torres, Deco, Shevchenko, Ballack, Kezman, Mutu, Veron jne...
Hyvää teksitä ja hyvin jaksoit kirjoittaa. Mutta uskoit että Chelsea menisi jatkoon? Oli täysin varma että Juventus ja Shaktar hoitavat homman ja näin kävikin, ei Chelsean materilaalilla ja taktiikoilla parempaan pysty.
VastaaPoistaD-Lohkossa, toisaalta mitä sitten Cityn viime kauden europelit enteilivät? Yhtä surkeita olivat kuin Dortmund.
Hah, kiitos lopettaisitko tämän Chelsean ikiaikaisen mollauksen?
PoistaZamppa osoitti jo, että hän pystyy kirjoittamaan Chelseasta jotain positiivista, ja muutenkin hyvää tekstiä ilman fanipojitusta.
Joten, ottiko liian koville Chelsean ansaittu voitto Barcelonasta?
Itse en pidä hirveästi Barcelonasta, enkä heidän pelitavasta.
Silti en vihaa FCB:tä kovin aggressivisesti ja loppujen lopuksi pelitavalla ei ole merkitystä, jos voittaa.
Herra Anonyymille sanoisin sen verran, että siitä Chelsean voiton ansaitsemisesta voidaan kyllä olla edelleenkin montaa mieltä...Maalipaikkojen ja muiden tilastojen perusteella joku voisi väittää, että Barca sen jatkopaikan olisi ehkä saattanut ennemmin ansaita.
PoistaEikö herra/rouva Zamppa tiedä että, maalivahtipeli ja viimeistely kuuluvat jalkapalloon?
PoistaTietää toki, kuten kuuluvat tuuripomput maaliin ja epäonnekkaat pomput maalin ohi tolpista ja ylärimoista. Pelitilanteidenkin pohjalta voisi joku jopa sanoa, että Barcelona olisi ansainnut jatkopaikan. Toisaalta urheilu ei aina ole reilua ja aina ei saa, mitä ansaitsee...
PoistaJa joskus saa jotakin mitä ei ansaitse? Ehei...
PoistaMikä oli tuuripomppumaali?
Ja älä kerro, vaan laita se videolinkki, jotta säästyn etsimiseltä. Kiitos jo etukäteen.
PoistaEn väittänyt, että mikään olisi ollut sellainen. Tosin Chelsean maalipuut olivat niiden 180+ minuutin aikana useamminkin tiellä. Pelitapahtumien ja kaikkien muiden tilastojen paitsi maalien perusteella Barcelona oli otteluparissa hallitsevampi, jopa ehkä joidenkin mielestä ylivoimainen. Jatkopaikat jaetaan maalien perusteella, mutta aina hallitsevampi ja enemmän paikkoja rakentanut joukkue ei onnistu tekemään enempää maaleja kuin altavastaajana ollut vastustaja.
PoistaMillonkohan viimeksi Barcelonalla ei ole ollut pallonhallintaprosentti 50 < x < 100? Silti Barca on hävinnyt otteluita / pelannut tasan, eikä silloin joka kerta voi sanoa Barcan ansainneen voiton. Ja eihän niitä hutimeneviä tolppien kolisuttajia tarvitse torjua ettei kävisi näin:
Poistahttp://www.youtube.com/watch?v=q10CV6-mHoE
Enpä nyt tarkoittanut ihan pelkkää pallonhallintaprosenttiakaan, vaan ihan niitä luotuja maalipaikkoja ja vaarallisia tilanteita, jotka kaikki eivät edes tilastoissa näy. En myöskään väittänyt, että Barcelona ansaitsisi jokaisesta ottelustaan voiton, mutta noista kyseisistä Chelsea-otteluista se olisi kyllä pelitapahtumien perusteella jatkopaikan ansainnut.
Poista"Joten, ottiko liian koville Chelsean ansaittu voitto Barcelonasta?
PoistaItse en pidä hirveästi Barcelonasta, enkä heidän pelitavasta.
Silti en vihaa FCB:tä kovin aggressivisesti ja loppujen lopuksi pelitavalla ei ole merkitystä, jos voittaa."
Ei minua käytännössä Chelsean voitto Barcasta ärsytä(no kyllä sekin ärsyttää aika paljon) vaan voitto Bayernista. Se ei ansainnut kumpaakaan säälittävän bussitaktiikan takia.
Uskoin alkuun Chelsean menevän jatkoon, sellainen tunne oli hieman vielä jopa ennen sitä jälkimmäistä Juventus-ottelua. Siinä ottelussa Di Matteo osoitti täysin kyvyttömyytensä, tosin merkkejä siitä oli nähtävissä jo Shakhtaria vastaan, josta Chelsea sai voiton käytännössä lahjana.
VastaaPoistaKyllä City viime kaudella minusta paremmin pelasi kuin Dortmund silloin. Bayern ja Napoli vaan olivat silloin liian kovia. Dortmundilla oli viime kaudella yllättävän suuria kasvukipuja, joista tosin ei tällä kaudella ole ollut näkyvissä merkkiäkään.
Cityn voitoilla Villarrelista nolla arvo, pyöreä nolla. Villarreal putosi samana kauten La Ligasta joten noilla ei ole mitään arvoa. City oli aivan sekaisin Allianz Arenalla, ihan kuin sarjanousija. Kotonaan se löi Bayernin kun Bayernilla oli tämä kokoonpano ja jatkopaikka varmistettu
VastaaPoistaButt, Rafinha, Boateng, Badstuber, Contento, Pranjic, Alaba, Gustavo, Petersen, Olic, Tymo
Pelasi kotonaan tasan Napolia vastaan ja hävisi vieraissa.
Toisin sanoen umpisurkea, huonompi kuin Dortmund
En sanoisi surkeammaksi, samaa tasoa lopulta ehkä, jos noita otteluiden kokoonpanoja noin tarkasti tarkastellaan. Lopulta viime kaudella City oli lohkossaan lähempänä jatkopaikkaa kuin Dortmund oli. Toki vanhoja asioitahan nämä jo ovat ja suurelta osin mielipidekysymyksiäkin, joten ei tarvetta vetää hernettä nenään :)
PoistaHuonompi kuin Dortmund? Hienoa huomata, miten arvostat Arsenalin kovemmaksi seuraksi kuin Napolin, mitä se tietysti olikin ainakin viime kaudella. Kummatkin joukkueet saivat nimittäin yhden pisteen mainituilta vastustajilta.
PoistaEi tässä hernettä nenään vedetä mutta osoitan vain että Cityn 10 pistettä eivät loppujen lopuksi olleet kummoisia.
PoistaArsenal kova seura viime kaudella, Milan 4-0 Arsenal. Ja tuolla huonompi kuin Dortmund tarkoitin peliesityksiä. Cityllä oli melko kokeneita pelaajia kun taas Dortmundilla tosi nuoria ja kokemattomia. Siinä suhteessa Cityn esitykset olivat huononmpia
Menihän tuo toisinkin päin: Arsu-Milan 3-0, ja paikkoja oli neljänteenkin. San Siron nurmi oli sitä paitsi aivan järkyttävässä kunnossa, mikä oli myrkkyä Arsun lyhytsyöttöpelille.
VastaaPoistaNiin kun Milan luuli että peli oli selvää, omaa tyhmyyttä tietenkin mutta halutessaan olisivat välttäneet tuon. Arsu ei ole mikään Barca XD niiden wannabe syöttely ei toimi niin huikeasti muutenkaan. Hyvä kuitenkin että pelaavat epäenglantilaista jalkapalloa.
PoistaNiin ja Arsenalinkin kannattaisi opetella sopeutumaan
PoistaSuhteellisen vähälle huomiolle on jäänyt Celticin 180 minuuttia kestänyt nössöily Barcaa vastaan. Toivoin sydämmestäni, että skotit olisivat jääneet jo alkulohkoon, mutta eipä näin vaan käynytkään. Ei jumalauta, jos skotit tekevät saman kuin Chelsea viime keväänä.
VastaaPoistaNo se oli lopulta Celticiltä ihan hieno taistelu, vaikka lopputulos ei itseä Barcafanina niin miellyttänytkään. Tuollaisella sumputtamisella voi sen yhden ottelun tai maksimissaan otteluparin selvittää, mutta en usko Celticin tuolla taktiikalla kovin pitkälle pudotuspeleissä menevän. Jäädään katsomaan, millaiset otteluparit Nyonissa ennen joulua arvotaan ja kirjoitellaan sitten niistä ennakkoja.
Poista"jos väritän tekstiä liikaa, niin saan fanipojittelu-kommentteja"'
VastaaPoistaJa sit tollanen kuva!
Kuva on juuri hyvä! Kannan ylpeänä suosikkijoukkueeni värejä ja tuon urheiluasioissa esiin sen, että olen pitkän linjan Barcafani. Minusta siinä ei ole mitään pahaa tai fanipoikamaista, että urheiluaihesessa blogissa tai foorumilla pitää profiilikuvanaan suosikkijoukkueensa logoa.
PoistaEi mitään pahaa, mutta eiköhän se kyseenalaista tekstiesi puoleettomuuden.
PoistaNo ei kai nyt sentään? Jokaisellahan on kuitenkin se oma suosikkijoukkue. Vai kyseenalaistammeko sinun kommenttiesi ja tekstiesi puolueettomuuden sillä perusteella, että olet Chelsea-fani?
PoistaEi sitä Barca-faniutta tarvitse noin paljoa esille panna, kun se muutenkin ilmenee ihan tarpeeksi paljon.
PoistaNo ei kai oman suosikkijoukkueen logon näkösällä pitäminen nyt noin koville voi ottaa? :D
Poista